(+376) 830 013 / De 8.30h a 19.30h (durante la temporada de esquí).

Condicions de la venda on-line

Skiz ofereix la possibilitat de llogar el seu material a través de la pàgina web www.skiz1700.com i recollir-lo a la seva botiga física amb les dades de contacte següents i situada a:

Hotel Llop gris, camí del pont s/n
AD100 El tarter –  Canillo (Andorra).
Telèfon: (+376) 830 013
info@skiz1700.com

La reserva del lloguer del material d’esquí i snowboard que es presenta a la web suposa acceptar les condicions generals que s’indiquen a continuació i que són les vigents durant la data de la reserva.

Lloguer del material

El material que s’ofereix en aquesta web és el mateix que s’ofereix a la botiga física. Els preus varien en funció del material escollit així com dels dies i quantitat de persones. 

Procés de la reserva del material

Per llogar el material d’esquí o snowboard cal clicar a la pestanya ‘LLOGAR’ del menú superior de la web o accedir-hi a través d’altres enllaços que ofereix la web. Un cop a la pàgina de lloguer cal seleccionar els dies que es vol esquiar; posteriorment seleccionar si és dona, home o nen i quin pack es vol agafar. Els preus canviaran automàticament a mesura que es canviï de dia, pack, producte, etc. Seguidament, posar el nom i cognom quan ho demani i clicar a la cistella per confirmar. Finalment omplir les dades de la persona que fa el pagament i passar a la passarel·la de pagament. Imprimir la reserva per presentar-la a la botiga.

Forma De Pagament

El pagament es farà a Skiz mitjançant targeta bancària amb l’entitat Banc Sabadell d’Andorra. El pagament correspondrà a un 50% del total del lloguer. El 50% restant es pagarà a la botiga física. Les possibles despeses que hi pugui haver relacionades amb els pagaments efectuats fora del territori d’emissió de la targeta bancària i altres comissions bancàries aniran a càrrec del client. Durant el pagament, les dades bancaries protegides per xifrat, no transitaran pels sistemes de Skiz, i per tant no queden en la seva possessió.

Contracte Del Lloguer

La reserva del lloguer serà efectiva a partir del moment que s’hagi fet el cobrament estipulat a Skiz així com la recepció d’un correu electrònic de confirmació per part del client a través d’un correu electrònic, que inclou la reserva per imprimir i lliurar a la botiga física. 

Durada Del Lloguer

El lloguer comença en el moment que el client recull el material a la botiga, el pagament del 50% restant s’efectuara en el moment de la devolució del material a la botiga fisica. La durada del lloguer vindrà indicada en la reserva impresa. El material ha de ser retornat, en el mateix estat, al final de l’últim dia de lloguer. Per a cada reserva es demanarà la presentació d’un document nacional d’identitat. Als menors de 12 anys també es demanara un document d’identitat per verificar-ne l’edat. Durant el lloguer, el client serà el responsable del material, des de que el recull fins al seu retorn.  

L’ús Del Material

El material llogat és personal i intransferible. L’arrendatari està obligat a utilitzar, mantenir i conservar amb diligència l’equip i fer-ne l’ús pel qual està destinat. L’arrendatari reconeix que ha examinat prèviament l’equip entregat i reconeix que està en bon estat i llest per a ser utilitzat. El mal ús de l’equip llogat comportarà una sanció equivalent al cost de la reparació. L’entrega d’un equip diferent a l’entregat a l’inici comportarà el pagament de
l’equip nou. 
Queda totalment prohibit al client modificar el reglatge de les fixacions. 

Condicions De Cancel·lació

Es pot cancel·lar un lloguer sempre i quan es faci 48 hores abans (a comptar de l’horari d’obertura de la botiga, 8.30h) del dia que toca recollir el material. Si és així Skiz retornarà el total pagat pel client. Si la cancel·lació es produeix dins d’aquest termini el client perdrà l’import pagat a través de la web. En cas de retorn dels diners, es farà un ingrés al compte associat a la targeta amb la que s’ha fet el pagament.

Protecció Dades Personals

En aquest lloc web no es recull cap dada personal sense el consentiment del client. Les dades personals que el client facilita no se cedeixen ni es venen a tercers. Les dades que se sol·liciten són les estrictament necessàries i imprescindibles per a poder proporcionar una resposta o una prestació de servei al client. Aquestes dades poden ser utilitzades només per Skiz per fins comercials com l’enviament d’ofertes puntuals, a través de correu electrònic, i que poden ser d’interès per al client.

Drets De L’usuari

Les dades personals recollides en aquesta Web es tractaran única i exclusivament amb la finalitat descrita en la Protecció de dades personals i no s’utilitzaran per a cap altra finalitat. En qualsevol moment els usuaris poden exercir els seus drets d’accés, oposició, correcció i supressió de les seves dades de caràcter personal. Aquests drets els pot exercir l’usuari davant del responsable del tractament de les dades, mitjançant una sol·licitud per carta o correu electrònic al domicili social de l’empresa:

Skiz 1700 SL

Hotel Llop gris, camí del pont s/n
AD100 El tarter – Canillo (Andorra).
Telèfon: (+376) 830 013
info@skiz1700.com

Skiz 1700 SL

Skiz 1700 SL es reserva el dret en tot moment de modificar les dades de la pàgina web mitjançant l’actualització de la mateixa. Skiz no podrà ser considerada responsable per qualsevol dany, directa o indirectament, que resulti d’alguna informació de continguts a la web. L’usuari es compromet a no utilitzar en aquesta pàgina web, informació que pugui comportar responsabilitat civil o penal, i es compromet així mateix a no difondre a través de la pàgina web informació il•legal, contrària a l’ordre públic o difamatòria.

Legislació aplicable i jurisdicció

Els Termes i Condicions es regiran per la legislació andorrana.
Els usuaris d’aquest lloc web es sotmeten a la jurisdicció andorrana, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que, conforme a Dret, els pogués correspondre.

Skiz utiliza cookies para ofrecerte la mejor experiencia de compras. Si sigues navegando en nuestro sitio web, lo asumiremos como autorización.